Post by scorenemanta on Feb 20, 2022 21:54:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trucurile cresc cristalele ▞▞▞
▞▞▞ Grand Theft Auto: Vice City 2022 version ▞▞▞
Grand Theft Auto: Vice City - Wikipedia
La început m-am gândit cum ar putea acest joc să ruleze pe un telefon, dar să-l joci puțin și vei vedea de ce, fie este prea mult pentru telefoanele normale, fie este doar un port groaznic și nu aș recomanda să pierzi bani pe acest joc
Grand Theft Auto: Vice City Arcade mkt
Sunt sigur că jocul ar fi fost grozav, dar din anumite motive nu îl pot descărca pe memoria mea so+ w64gb. în acest moment solicitând o rambursare, dar din nou. Îmi place jocul pentru ceea ce este din memoria mea despre versiunea pentru consolă.
nu merită achiziția totul sare în jur și jocul rulează atât de lent. Vice City este prea mult pentru o aplicație pentru telefon
Controalele nu sunt atât de fluide cum era de așteptat.
âmi place mult grand theft auto: vice city
Nu vă așteptați la o experiență PC sau consolă.... Comenzile sunt oribile. Acesta este un caz clasic de grafică bună care nu poate face controale bune. Economisiți banii și 2 GB de stocare a dispozitivului și obțineți soluția retro GTA pe o platformă adecvată.
Joc asta cu un controler (ps4) și comenzile sunt ciudate, cum ar fi ■ pentru a accelera și x pentru a trage și triunghi pentru a decelera. Te rog, Rockstar remedia asta. Vă rugăm să-i dați aceleași comenzi ca gta v. Vă mulțumesc.
Mi-ar plăcea dacă mi-ați putea tăia unghiile de la picioare, să zicem, o dată pe lună pentru început, pentru care voi plăti 0,42 lire sterline pe deget, FOARTE DEPENDENȚĂ DE SUNT MULTUȘT DE MUNCA DVS.! Pentru prețul respectiv, mă aștept la un finisaj simetric, satinat, lustruit, fără niciun fel de zgârieturi sau agățători care să-mi prindă șosetele când îi pun exact la 11:25 în fiecare zi. Vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. și punctele maxime din trecut și orice puncte scăzute din cariera dvs., în special în ceea ce privește petele de pe caracterul dvs. - ORIENTAT INSIGNIFICAT!
Vice City nu va avea niciodată o problemă cu mine. Tatăl meu mi-a arătat asta când aveam în jur de 5 ani, pentru că era jocul lui preferat când eram adolescent și mi-a plăcut de atunci. Îl spuneam jocul obraznic Acest joc are un loc în inima mea, deși nu sunt adult și abia aștept să încerc ediția definitivă. Notă - Acest joc ar fi fost la prima vedere în vremurile sale, acesta este un alt motiv pentru care îl iubesc
Salut cei de la Rockstar Games jocul este bun dar......dacă poți face față bug fix ar fi mult mai bun jocul (English) Hello guys from Rockstar Games the game it's good but.......If you poate face ca Bug remedieze jocul va fi mai bun
Așa că am cheltuit 4,99 lire sterline pe el și jocul nici măcar nu se va descărca, îmi vreau banii înapoi. Este foarte greșit și sincer l-am cumpărat din întâmplare și tot nu mă lasă să-l rambursez.
Grand Theft Auto: Vice City Arkádové ddad
E tare să vezi același joc pe telefon.Super fluid și fără încălzire..Fără descărcare a bateriei...Totuși mergi pe SAN ANDREAS...Optimizare uimitoare...chiar și cu mai multe opțiuni grafice... foarte grozav rockstar . Sanandreas este pur și simplu neted
E tare
Joc distractiv, dar nu pot pilota avionul de apă, nu va decola, așa că nu pot termina misiunile studioului de film
Jocul este bun pentru laptopuri și desktop-uri. Controalele sunt slabe pe telefoanele mobile
Hero Wars – Fantasy Battles Рольові gey
Deși este o versiune mobilă, este exact față de versiunile mai vechi de consolă. Un joc grozav de jucat dacă te plictisești și trebuie să pierzi timpul. Grafica este grozavă, iar mecanica este decentă. Cu siguranță nu San Andreas, dar merită cumpărat pentru nostalgie. As recomanda tuturor.
Calitatea afișajului și povestea acestui joc sunt uimitoare dincolo de cuvinte. Acesta este de departe cel mai detaliat joc Univers 3D vreodată. Reprezentarea statului Florida pe care se bazează este grozavă. Pentru jucătorii care abia încep în acest joc sau doresc să afle mai multe sfaturi și trucuri în acest joc, abonați-vă la You fooking w0t m9? pe Youtube. Videoclipurile sunt de înaltă calitate și sunt foarte detaliate și sunt actualizate în mod regulat.
Portul aproape perfect al meu GTA aproape favorit, m-am scufundat de nenumărate ore în această versiune mobilă doar conducând ascultând radioul sau propria mea muzică.
Am achiziționat deja acest joc cu id-ul meu de e-mail înregistrat, dar când încerc să instalez jocul pe alt laptop, îmi cere din nou achiziție. Vă rugăm să rezolvați această problemă cât mai curând posibil.
Jocul nu se potrivește cu versiunea pentru computer. Controale slabe și întârzieri uneori. Panzer nu este disponibil în joc. Conducerea devine dificilă.
Bună treabă, jocuri Rockstar
Grand Theft Auto: Vice City Аркади irx
E o prostie
tot ce pot spune sunt BUGS!!! Gandaci! Gandaci! Gandaci! Nu am avut niciodată un joc cu atât de mulți! Să vedem... stelele dorite apar ocazional de nicăieri, jocul se oprește aleatoriu, făcându-vă să începeți misiunea de la capăt, mașinile nu sunt vizibile până când sunt la câțiva pași de voi. lista continuă și mai departe. unele funcții normale ale jocului nici măcar nu funcționează pe mobil. altele nu funcționează corect. ai crede că, din moment ce am plătit pentru acest joc, ei vor repara aceste lucruri, dar nu au făcut-o. nu peste un an.
Un joc bun și toate, dar are nevoie de multă muncă la comenzi, există acest lucru pe care îl face tot timpul, în care atunci când conduc, se va întoarce în mod aleatoriu spre dreapta. Am avut aceeași problemă cu San Andreas în Bully, dar nici pe departe atât de mult pe cât am avut-o cu acest joc. Am crezut că este telefonul meu la început, dar făcea asta și pe vechiul meu telefon, așa că nu poate fi. În afară de asta, este aceeași durere de cap distractivă pe care a fost din nou pe PS2
Joc perfect, dar o singură problemă când am intrat în misiunea "rub out", am eșuat, dar încerc din nou când m-am urcat în taxi, mă pune în chestia cu misiunea cercului roz și după ce reîncerc misiunea, taxiul a rămas mereu blocat lance dar am terminat-o acum, așa că vă rugăm să puteți remedia această eroare? Și mulțumesc că ai realizat acest joc pe Play Store, acesta este cel mai bun joc.
A fost un joc bun până când mi-au fost șters toate progresele, am nevoie de banii înapoi. Dacă acest joc nu este actualizat sau remediat, inclusiv progresul meu pentru a fi returnat, atunci vom lua măsuri legale. Sau voi lucra pentru companie din programul meu încărcat și îmi voi câștiga banii înapoi și voi repara singur jocul.
Controlul este prea prost și vizualizarea camerei
foarte bun
Grand Theft Auto: Vice City Arcade yjnu
Comenzile nu sunt grozave când conduceți. Prefer comenzile analogice pentru condus dar sunt prea mici. Pe lângă faptul că nu pot conduce corect, mă bucur de el la fel de mult ca atunci când a apărut pentru prima dată în 2002.
Jocul este bine. Am plătit 5 USD pentru că nu am avut nicio problemă încă, uneori este puțin dificil să învingi misiunile, dar asta este provocarea. Îmi amintește de când l-am jucat când eram copil, totul este la fel, mă bucur că este pe telefoane mobile. Oricine dă o recenzie proastă, este dispozitivul sau operatorul. Folosesc un telefon ieftin cu plan de convorbire str8, deci nu este jocul
Joc grozav, se simte ca pe ps2, controalele jocului sunt destul de bune, având în vedere că nu folosesc un controler ps2. Cu toate acestea, este cu adevărat regretabil că nu puteți folosi codurile de cheat bune și vechi, deoarece este o parte majoră a jocului meu.
Întârziere în timp ce traversați podul de la un oraș la altul. Sensibilitatea la atingere nu este bună în timpul conducerii.
Nici măcar nu pot instala aplicația, am plătit pentru ea, dar citesc continuu „aplicația nu este disponibilă pentru descărcare” sau un alt mesaj care citește același lucru.
l-am jucat pe ps2, conducerea este îngrozitoare, precum și țintirea și împușcarea, așa că ar fi bine dacă rockstar-ului încă îi pasă de oamenii care încă cumpără acest joc
IOS - Tips og hjælp; MOBILTELEFON TRACKER PÅ ENGELSK; Bedste gratis apps ... Două vieți serialul Download grand theft auto vice city pe android fără kesha.
E in regula. Totuși, probabil că nu merită pe un dispozitiv portabil. Nu m-as astepta la mare lucru, controalele sunt dificile.
Atâtea bug-uri. Este imposibil de jucat. Îngheață în timpul misiunilor. 4,99 GBP pentru un joc, mă așteptam la mai mult 😤
Acest joc m-a enervat că pot trece de partea în care ești în magazinul de arme și trebuie să obții peste 60 de puncte, nu pot trece niciodată de acea parte
Mă duce înapoi la ps2. Joc și port grozav. Controlerele au funcționat bine și am jucat patru ore la vfc. Rock pe rockstar.
Prea multe erori, nici măcar nu-mi găsesc comenzile dintr-o dată
Nu există niciun joc ca acest joc, totul în acest joc. L-am trecut cinci luni și am jucat iar și iar. Mobilul meu lava z90 este foarte rapid și funcționează fără probleme.
Jocul a fost uimitor de grozav la fel ca versiunea pentru PC și îmi place pentru că nu mă așteptam ca jocul să fie aproape la fel cu grafica pentru PC și cu toate celelalte experiențe ale jocului. Jocul funcționează chiar și cu misiuni destul de bine, fără erori, jocuri adecvate și nimic din erorile pe care le-am întâlnit recent. Pentru cei care nu au un PC cu o RAM stabilă sau CPU pentru a ține jocul în timp ce se joacă pe computer, atunci aș recomanda versiunea mobilă pentru că este la fel.
S-a întâmplat o eroare în joc, după 25 de misiuni nu au mai existat misiuni noi. Și da, știu despre achiziționarea unei noi afaceri pentru a continua povestea pentru noile misiuni. Nu am putut cumpara si eu o casa noua, cand am mers la casa in mod normal apare pretul si va scrie ''cumparare'' nu s-a intamplat nimic, jocul s-a stricat total si trebuie sa incep din nou un joc nou (nestiind daca aceasta eroare se va întâmpla din nou odată ce ajung din nou la misiunea 25) jocul este grozav❤️! Dar eroarea misiunii a distrus-o
S-a rezolvat,sper sa nu se mai blocheze si sa imi dea crash.Jocul in sine merita 5 stele dar 1 stea am dat pt erori.
Harta din GTA 6 indică o posibilă întoarcere în Vice City
Pot chiar să intru în joc și pur și simplu mă scot din joc și imediat ce apăs pe butonul Play new
Necesită actualizări majore! Tocmai am încercat să joc și am fost destul de departe și acum niciunul dintre butoanele mele nu arată că nu mă pot urca într-o mașină, nici sănătate, bani etc. toată partea dreaptă a dispărut. Vă rog să remediați, mi-ar plăcea să continui să joc.