Post by heupreemgoogdacac on Feb 5, 2022 20:27:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest:παιχνίδι φαγητού ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest:παιχνίδι φαγητού IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία γεννήτριας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest:παιχνίδι φαγητού 2022 version ▞▞▞
Έχω εγκαταστήσει το παιχνίδι και το έπαιζα αλλά όταν το ανοίγω για να παίξω συνεχίστε να λέτε λήψη αλλά διακόπτεται
Είναι εξαιρετικό και παίζω πάντα αυτό το παιχνίδι έχω μόνο 1 παράπονο ότι οι πελάτες έρχονται πολύ γρήγορα βεβαιωθείτε ότι δεν πρέπει να συμβεί 😊
Μόλις ξεκίνησε, αλλά είναι ένα καλό παιχνίδι, δοκιμάστε το! Παίζω εδώ και λίγο καιρό, να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα, καθώς δεν μπορείτε να ανοίξετε νέα εστιατόρια εκτός και αν το κάνετε, απεγκαταστήστε.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά το να ζητάς πάρα πολλά διαμάντια είναι άδικο να το ξεκλειδώσεις.
Cooking Fest:料理 ゲーム アーケード qsx
Του έδωσα τέσσερα αστέρια πριν αναγκάστηκα να επεξεργαστώ την κριτική μου... πρώτα είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσω διαμάντια και χρειάζεται για πάντα, μετά οι αναβαθμίσεις της κουζίνας απαιτούν τεράστια διαμάντια, αφήνοντάς σας με τίποτα ή λιγότερα διαμάντια και πρέπει να ανοίξετε ένα άλλο εστιατόριο με τεράστια μερικά διαμάντια· δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποκτήσετε διαμάντια εκτός από το να το αγοράσετε με πραγματικά χρήματα. Δημόσια ειδοποίηση-ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΜΒ!!! ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ.
Cooking Fest: Gry kulinarne Zręcznościowe vgzv
Διασκεδαστικό αλλά, σου ζητούν χρήματα αμέσως. Ζητούν πάρα πολλά πετράδια για να κάνουν μια αγορά.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και το απόλαυσα μέχρι το τελευταίο επίπεδο, αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το επόμενο εστιατόριο γιατί δεν είχα αρκετά διαμάντια και δεν δίνουν επίσης διαμάντια.
Cooking Fest : matlagingsspill Spillehall yprk
Έχουμε ένα πράγμα που έχει προστεθεί που δεν μου αρέσει. Δίνοντας λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι
Δεν θα ήθελα να δώσω ούτε ένα αστέρι. Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να το παίξουμε πάνω από 40 επίπεδα σε ένα εστιατόριο. Υπάρχουν τόσα πολλά εστιατόρια, αλλά είναι αδύνατο να ξεκλειδώσετε κανένα άλλο το πρώτο που το ξεκλειδώνουν
Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες για να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους. Είναι τόσο δύσκολο να τα αποκτήσεις ή να τα αναβαθμίσεις χωρίς αυτά.
κάντε το παιχνίδι τόσο εύκολο ώστε ο παίκτης να μην υποφέρει να σπαταλήσει τα χρήματά του ή τα MB του.
Μου αρέσουν όλα τα γραφικά του παιχνιδιού και θα το συνιστούσα σε όλους όσους αγαπούν να παίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια.
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά αδύνατο να παίξετε εκτός και αν κάνετε πολλές αγορές όχι μόνο για διαμάντια αλλά και για νομίσματα. Οχι ευχαριστώ!
Το πρώτο επίπεδο δείχνει πώς είναι το παιχνίδι: ηλίθιο! Υπάρχουν πολλοί πελάτες και όλοι παραγγέλνουν Burgers αλλά έχετε μόνο ένα τηγάνι. Εδώ, λοιπόν, έχετε αρκετό χρόνο - φυσικά, είναι το 1. Επίπεδο - και δεν χάνετε πελάτες αλλά... Όχι μαζί μου!
Έχετε πάρα πολλά κέρματα και δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε και το διαμάντι όχι πολύ πάντα ζητήστε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά χρήματα για να αγοράσετε διαμάντι, θα το απεγκαταστήσω σύντομα
στην αρχή φαίνονται πολύ συναρπαστικά παιχνίδια..αλλά με κάνει να χάνω τον χρόνο μου..το παιχνίδι πάντα επιστρέφει..και πρέπει να ανοίξετε ξανά..οπότε απεγκατέστησα τώρα αντίο..
Οι πολύτιμοι λίθοι δεν είναι διαθέσιμοι για αναβάθμιση αντικειμένων χωρίς την αγορά τους και επομένως μειώνουν τις πιθανότητες να ολοκληρώσετε επιτυχώς ένα επίπεδο με 3 αστέρια. Υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής που δεν σε αναγκάζουν να ξοδέψεις χρήματα. Δεν αξίζει να το εγκαταστήσετε.
Είναι εντάξει. Πάρα πολλές διαφημίσεις. Πρέπει να παρακολουθήσετε 10 βίντεο για 1 στολίδι... smh
ωραίο παιχνίδι, αλλά αφού τελειώσετε το επίπεδο 1, δεν υπάρχει τρόπος να πάτε στο επόμενο επίπεδο 2, πρέπει να αγοράσετε νομίσματα και πολύτιμους λίθους. οπότε απεγκαταστάθηκε αυτό το παιχνίδι δεν είναι καλό.
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μπορείτε κατά λάθος να προσθέσετε πράγματα στο λάθος πιάτο που σας παίρνει χρόνο, παρακαλούμε διορθώστε.
Line Color 3D معمولی mkkc
Είναι πολύ αργό και δύσκολο να πάρεις 3 αστέρια και δύσκολο να αναβαθμίσεις, pls να το κάνεις πιο διασκεδαστικό.
πολυ ωραιο ελπιζω οταν τελειωνει το πρωτο μαγαζι να ανοιξη το επομενο χωρις χρημστα
Memasak Fest:permainan memasak Arkade ijgk
Εντάξει, μόνο στο 7ο επίπεδο, έπρεπε ήδη να ξοδέψω 6 δολάρια, πραγματικά χρήματα (πρώτη και τελευταία φορά), μόνο για να τα βγάλω πέρα. Πάω να παίξω μέχρι να χρησιμοποιήσω τα χρήματα που ξόδεψα και μετά...τέλειωσα. Είναι πολύ δύσκολο από το επίπεδο 2 ακόμη και να αρχίσετε να το απολαμβάνετε.
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά το χειρότερο πράγμα στο παιχνίδι είναι ότι όταν πρέπει να ανοίξουμε ένα νέο εστιατόριο πρέπει να ξοδέψουμε πολλά νομίσματα και διαμάντια που είναι πράγματι δύσκολο να μαζέψουμε τα διαμάντια ή αλλιώς είναι ένα καλό παιχνίδι
Διαφορετική επιλογή για στυλ μαγειρέματος
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά τα πρώτα επίπεδα δεν σας δίνουν αρκετό χρόνο για να πάρετε τα χρήματα, ούτε αρκετά πετράδια για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας. Μισώ όταν οι προγραμματιστές το κάνουν αυτό, είμαι εδώ για να διασκεδάσω και να απολαύσω το παιχνίδι, και εσείς το κάνατε αδύνατο. Συγχαρητήρια, μόλις απεγκαταστήσατε.
Πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά οι επιλογές αναβάθμισης δεν ήταν καλές, αφαιρέστε τις επιλογές των πολύτιμων λίθων επειδή η συλλογή πολύτιμων λίθων είναι πολύ δύσκολη
Διασκέδαση. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κερδίσεις πολύτιμους λίθους!;
γελοίο να αναβαθμίσεις οτιδήποτε για να ξεκινήσεις. 30 διαμάντια για αναβάθμιση από ένα τηγάνι ή οτιδήποτε άλλο. Θα έπρεπε να παρακολουθήσετε 30 διαφημίσεις για να μπορέσετε να αναβαθμίσετε οτιδήποτε. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά πρέπει να αλλάξουν αυτό το κομμάτι. Προσφέρετε τουλάχιστον διαμάντια στο τέλος κάθε επιπέδου.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να αναβαθμίσω λογοτεχνικά τα εργαλεία της κουζίνας μου λόγω του ότι δεν υπάρχουν ποτέ αρκετά πετράδια
Είναι τόσο τρελό παιχνίδι που το λάτρεψα. Αυτό είναι το πιο γρήγορο παιχνίδι που έγινε ποτέ, απλά κάντε το καθώς μπορούμε να παίξουμε online και να κάνουμε προκλήσεις με φίλους.
καλό παιχνίδι αλλά...αλλά είναι λίγο αργό για μένα
λατρεύω το παιχνίδι. τόσο εθισμένος σε αυτό, αλλά τα διαμάντια έπρεπε πραγματικά να αποκτηθούν
Εσείς πολλές διαφημίσεις. Νιώθω ότι δεν μπορώ να προχωρήσω. Τα premium πετράδια έρχονται πολύ αργά, επομένως δεν μπορούν να αναβαθμιστούν
είναι διασκεδαστικό, αλλά το να αγοράζεις νομίσματα και πολύτιμους λίθους είναι παλιό και ακριβό. Απλά για να παίξω ένα παιχνίδι.